Modelbouwhulp gezocht

Let op: deze pagina moet nog bijgewerkt worden !

Modelbouwers gezocht

De modelbouwgroep is op zoek naar modelbouwers, de bedoeling is om grote schepen vaar klaar te maken en om daarmee vaarshows te geven bij diversen instanties en clubs.
Omdat we niet beschikken over veel mensen is het te druk voor de oprichter om hier zelf mee aan de gang te gaan dus is er weer een uniek concept ontwikkeld om toch de grote schepen op te knappen en die vaar klaar te maken.

De modelbouwgroep stelt de schepen ter beschikking aan degene die in staat is en ook echt enthousiast is om een schip op te knappen, dit schip zal altijd eigendom blijven van de Stichting  Modelbouwgroep Holland maar kan ten aller tijden in welke vorm dan ook gebruikt worden door de restaurateur of de club, alles is mogelijk in goed overleg.

De financiën om het schip op te knappen komen uit de stichting, maar atijd in overleg met het bestuur.
Het schip mag natuurlijk op een locatie zijn waar u er aan kunt werken, dat kan bij u thuis zijn maar ook op de club waar u lid van bent, vervoer zal ten alle tijden door de stichting worden geregeld ook als de stichting het schip wil gebruiken voor een evenement of vaardag.

Wij zijn er van overtuigd dat er modelbouwers zijn die dit ook leuk vinden, die mensen raden wij aan zich aan te melden bij de stichting.
Alles zal in overleg gaan met het bestuur en bij goedkeuring zal er ten aller tijden een contract op worden gemaakt die door alle partijen wordt ondertekend.

Modelbouwgroep.