Peter bouwt Bismarck

Peter en Dennis

Peter en Dennis

Vandaag 1 April 2012 is Peter Knoester begonnen aan zijn boot de Bismarck

Peter is licht verstandelijk gehandicapt en wordt begeleid door St. Philadelphia zorg begeleidwonen, Peter heeft al jaren de bouwdoos Bismarck op de kast staan en na ons artikel in de krant zijn wij van de modelbouwgroep in contact gekomen met een van de begeleidsters van Peter met de vraag of Peter bij ons de boot mag afmaken.

Natuurlijk is Peter heel erg welkom bij ons en vandaag was het dan zover Peter mocht beginnen aan zijn Bismarck, onder begeleiding van Dennis is er vandaag hard gewerkt en was het een leuke dag voor beiden. We hebben dan ook besloten om de bouw van Peter zijn Bismarck op de site te zetten, zodat u de voortgang kan volgen.

Update, 03-03-2013
Peter is nu al een tijdje bij ons, maar in de winter houden we een stop, omdat het te koud is in de loods.
Vandaag zijn we weer begonnen met Peter zijn boot en we hebben het weer gezellig gehad. Peter vertelde mij dat de boot een geschenk wordt voor zijn vader die nu in het ziekenhuis ligt. We zijn naarstig op zoek naar een afgebouwde Bismarck, omdat zijn vader al over de 75 jaar is en het de laatste maanden erg slecht met hem gaat moeten we snel handelen. Weet iemand een Bismarck die al klaar is ???  Wij zien uw reactie graag tegemoet!
We gaan de bestaande Bismarck afmaken voor Peter zelf.

Laatste nieuws!

We hebben een Bismarck gevonden voor Peter zijn vader. Hoera! Met dank aan een aardige heer uit Montfort in Limburg.
Cees heeft met spoed een vitrinekast gemaakt samen met Dennis en de boot schoongemaakt en opgeknapt en dit is het resultaat.

 

g9-4-13